duminică, 20 ianuarie 2013

Legenda craniilor de cristal



Din vremuri demult apuse, legenda craniilor de cristal pare sa provina din spatiul amerindian, intarind ideea originii lor in Atlandida, aduse pe enigmaticul continent de civilizatii cosmice.

Vechii mayasi considerau craniile de cristal ca avand calitati mistice, folosindu-le pentru a vedea si a interpreta viitorul. Se credea de asemenea, ca aceste cranii inmagazinau informatii si cunostinte despre trecutul si viitorul omenirii. Desi vechimea lor a fost datata la 36.ooo de ani, unele surse intaresc ideea ca vechimea acestor cranii este mult mai mare, datand de la inceputul umanitatii.

Numiti paznicii craniilor, mayasii erau convinsi ca acestea aveau capacitatea de a transmite vibratii inalte, folosind energia cosmica pentru a comunica cu alte dimensiuni.

Potrivit mayasilor, exista 12 cranii de cristal incarcate cu energie feminina si unul singur cu energie masculina, existand posibilitatea ca cel de-al 13-lea craniu sa fie ingropat sub laba dreapta a Sfinxului egiptean.
 

In urma cercetarilor, s-a constatat ca aflate in lumina, craniile isi schimba culoarea, se aburesc usor si isi pastreaza temperatura constanta de 21 de grade, chiar daca sunt introduse in gheata.



Se stie ca ocultistii au folosit intotdeauna cristalul pentru a comunica cu universul invizibil, patrunzand in diferitele straturi ale inconstientului, cristalul de quartz avand o structura bazata pe siliciu, aceleasi structuri folosindu-se astazi in tehnologiile de varf.

In urma cercetarilor, s-a constatat ca aceste cranii sunt finisate perfect, fara interventia vreunui instrument, craniile neprezentand urme de slefuire, fiind facute dintr-un singur bloc de cristal, si mai mult decat atat, nu exista in prezent nici o tehnologie care sa permita reproducerea unui craniu asemanator.
Expertii sustin ca pentru a confectiona un astfel de cristal, fara instrumente care ar putea produce vibratii si caldura, ci doar cu ajutorul mainilor, prin slefuire, ar fi nevoie de 300 de ani.

Conform traditiei mayase, cele 13 cranii reprezinta Soarele, Luna si 10 planete ale sistemului nostru solar, al 13-lea reprezentandu-l  pe Quetzalcoatl, Sarpele cu Pene sau Sarpele Zburator, fiind cunoscut faptul ca anul mayas avea 13 luni si 20 de zile.

Studiind si experimentand starile generate de aceste cranii, tot mai multe voci sustin ideea ca acestea sunt programate ca un computer, fiind considerate adevarate servere akashice.

Avand calitati mistice, craniile de cristal poseda virtuti ce permit initiatilor, sa patrunda prin transa, intr-o alta dimensiune, fiind considerate artefacte religioase.

Un comentariu:

Back to Top