duminică, 10 noiembrie 2013

Proiectul HAARP
Considerat unul dintre cele mai importante si secrete programe de cercetare asupra ionosferei, HAARP sau High Frequency Active Auroral Research Program isi desfasoara activitatea langă localitatea Gakona, Alaska.
Dezvoltat pe baza studiilor lui Tesla, acestui program i se aloca anual de catre guvernul american 30 de milioane de euro, HAARP fiind conectat la unul dintre cele mai mari computere din lume.

Provocand diverse interpretari, polemici, dar mai ales controverse, programul HAARP poate fi folosit la sol, in aer si apa, ca sistem de comunicatii intre submarine, ca mijloc de imbunatatire a electrocomunicatiilor si de producere a razelor X, ca mijloc de detectare a unor eventuale nave extraterestre, dar si ca dispozitiv de realizare a fulgerelor artificiale.

 
Avand in vedere ca proiectul HAARP este alcatuit dintr-o retea de antene, fiecare antena putand incalzi parti din ionosfera prin intermediul undelor radio, sistemul poate actiona asupra schimbarilor climaterice si nu in ultimul rand, este considerat un mijloc de influentare a constiintei umane.
In septembrie 1995, cotidianele Fairbanks Daily News si Cooper River Country Journal, publicau materiale in care sustineau ideea ca proiectul HAARP vizeaza si obiective ascunse, reprezentand arma finala, capabila sa distruga orice obiect stationar sau in miscare in orice loc de pe pamant.

Pentru a nu ramane blocati pe pamant, s-a considerat ca singura solutie de supravietuire este modificarea climei terestre cu ajutorul tehnologiei inventate de Tesla cu ani in urma.( Jurnalele pierdute ale lui N.Tesla – Tim R.Swartz)

Poate fi transformarea vremii prin incalzirea ionosferei, o arma de razboi?

Conform teoriilor lui Tesla, pamantul este un urias conductor, afirmand in 1990 : … nu este departe momentul cand vom putea controla precipitatiile si umidiatea atmosferei…
Poreclit Ciocanitoarea ruseasca, datorita cadentei impulsurilor, in iulie 1976, fosta Uniune Sovietica, a transmis uriase campuri magnetice sub forma de impulsuri, semnalele ajungand pana in SUA. Aceasta actiune a blocat semnalele radio si de televiziune, infuriind Comisia Federala de Telecomunicatii. Raspunsul americanilor nu s-a lasat asteptat, acestia initiind in secret Proiectul pentru cercetarea activa a aurolei boreale, adica HAARP.

In mod oficial, buletinul informativ al HAARP sustine ca acest proiect este unul strict academic.
Cu toate acestea, tehnologia HAARP a fost acuzata de producerea de inundatii, cutremure, controlarea valurilor oceanice, furtuni si secete.
 Un lucru este sigur : ne aflam intr-un ocean de frecvente…
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top