duminică, 25 noiembrie 2012

Ordinul Skull and Bones



Ordinul Skull and Bones (Craniul si oasele)  – ordin fondat in anul 1832 la Universitatea Yale din SUA – este un ordin extrem de secret, destinat elitei americane, membrii acestui ordin spunandu-si frati.

Potrivit unor autori, aceasta organizatie secreta, infiintata de generalul W.H.Russell si de Alphonso Taft, nu este decat o filiala americana a unei societati secrete germane mai vechi, si anume misterioasa societate Illuminati, daca tinem cont ca emblema oficiala a acestui ordin este alcatuita dintr-un craniu de mort si doua oase incrucisate, la fel ca si a ordinului Skull and Bones

Autorul Icke, sustinea de asemenea ca acest ordin nu este altceva decat “prezenta in travesti pe teritoriul american a organizatiei Illuminati “.
Alphonso Taft - care in anul 1876 avea sa devina secretar de razboi si procuror general al SUA, precum si ambasador in Rusia - era tatal lui William Howard Taft, singura persoana care a avut atat functia de presedinte al SUA, cat si pe cea de presedinte al Curtii Supreme a SUA.
La randul sau, W.H.Russell, va deveni mai tarziu, membru al Congresului statal din Connecticut, familia lui avand un rol important in cadrul firmei Russell and Company – firma controlata de cele mai respectate familii de sange albastru din Boston, care se imbogatisera de pe urma comertului cu sclavi si a contrabandei cu opiu.

In urma unor cercetari, s-a constatat ca nici un alt grup, nu are in randurile sale, atatia membri bogati de sange albastru, precum ordinul Craniul si oasele.

Anual, 15 boboci de la Universitatea Yale, sunt alesi pentru a face parte din ordin, scriitorul Sutton remarcand ca acestia provin din randurile unui nucleu, alcatuit probabil din 20-30 de familii, descendenti ai vechilor familii americane.
Noii recruti vor deveni mai tarziu personaje cheie in administratii publice si institutii politice, ocupand fotolii de senatori, judecatori ai Curtii Supreme si ambasadori, si chiar presedinti, daca tinem cont ca trei membri ai acestui ordin au devenit presedinti ai SUA.
Loialitatea acestui ordin este extrema, membrii sai unindu-si eforturile in cazul unor scandaluri rasunatoare, de la asasinarea lui JFK, Watergate si scandalul Irangate, unele zvonuri sustinand implicarea in aceste evenimente a lui George H.W.Bush, care lucra in acel timp pentru CIA, iar in timpul afacerii Irangate, fiind vicepresedinte. In anii 80, s-au descoperit numeroase activitati infractionale in cadrul Bancii de Creditare si Comert International (BCCI), fiind implicate mai multe persoane importante, administratia Bush blocand demararea unei anchete serioase in aceasta privinta. Procurorul Jack Blum spunea : “…s-a declansat o operatiune de musamalizare la nivel inalt a tuturor datelor si faptelor referitoare la BCCI, aceasta intamplandu-se dupa ce vamesii au descoperit intamplator operatiunile de spalare a banilor desfasurate de aceasta banca la Miami; musamalizarea continua si acum”.

De asemenea, interesele familiei Morgan si Rockfeller erau bine reprezentate in cadrul ordinului, acesta controland si enorma avere a lui Andrew Carnegie sau a familiei Ford.

Multe nume ilustre sunt legate de acest ordin :
*Alphonso Taft - membru fondator al Ordinului, secretar de război si procuror general al SUA
*William Howard Taft - singura persoană care a fost şi Preşedinte şi Judecător-şef la Curtea Supremă a SUA
*Harold Stanley - bancher de investiţii, fondator al firmei Morgan Stanley
*Robert A. Taft - senator al SUA (1938-1950)
*Prescott Bush - tatal, respectiv bunicul presedintilor cu acelasi nume - bancher de investiţii şi partener la firma Brown Brothers Harriman, Senator al SUA de Connecticut
*Henry Luce - presedintele imperiului editorial Luce, ingloband revistele Time si Life
*George Herbert Walker Bush -  Preşedinte al Statelor Unite (1988-1992).
*George W. Bush – presedinte SUA
*John Kerry – senator si candidat la presedintia SUA
*E. Roland Harriman – important om de afaceri si filantrop
*John Hubbard Chafee – senator…si multi altii…

Profesorul de istorie de la Yale, Gaddis Smith declara : “Universitatea Yale a influentat CIA in dezvoltarea sa mai mult decat oricare alta, facand-o sa semene ca o reuniune intre colegi de an”, precizand ca in argoul de la Yale, “denumirea unui membru al unei societati secrete este fantoma, acelasi termen fiind folosit si de CIA pentru desemnarea unui agent secret ce lucreaza sub acoperire”.

In timpul alegerilor prezidentiale americane din 2004, s-a constatat ca ambii candidati, George W.Bush si John Kerry, au facut parte din ordinul Skull and Bones. Prin urmare, indiferent cine ar fi castigat alegerile, organizatia isi asigura controlul asupra centrului de putere in urmatorii ani.

Mai mult decat atat, sotia lui John Kerry – aflata acum la a doua casnicie -  a fost casatorita cu John Heinz, fost student la Yale si membru al ordinului, cel care a anchetat scandalul Irangate alaturi de John Tower, avand acces la informatii strict secrete care implicau CIA, cei doi murind in accidente aviatice mai mult decat bizare.

Desi activitatile ordinului, nu sunt cunoscute publicului, tot mai multi autori certifica faptul ca Skull and Bones isi propun sa reorganizeze ordinea globala, influentand personaje si institutii politice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top