sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Je suis en vieNimic nu avea sa-l doboare.Nici anii prin spitale, nici durerea ce-l insotea mereu.

Fiecare zi era un dar.Un dar intens, transpus in cantecele sale.

Nascut in 1983 in localitatea franceza Tronche, Grégory Lemarchal (fenomenul Gregorian) isi va pune fara echivoc amprenta asupra clasamentelor muzicale din Franta. Recunoscut drept revelatia anului 2006 , Grégory Lemarchal se alatura celor mai buni artisti din istoria muzicii franceze.

Diagnosticat la varsta de un an si opt luni cu una dintre cele mai rare si dificile boli genetice, Grégory Lemarchal continua sa cante, impresionand prin talent si dorinta de a invinge.

Artisti cunoscuti se alatura fenomenului Gregorian, implinind un vis.Vis ce il transforma in cea mai iubita voce din Franta si Belgia.
Quel est ce lien qui me tient vivant dans ce monde?

Si les douleurs nous rendaient meilleurs?

Cu trei saptamani inainte de moarte, Grégory Lemarchal va urca pe scena alaturi de Helene Segara, interpretand piesa Vivo per lei

Se stinge in 30 aprilie 2007 la Suresnes, la varsta de 23 de ani.Asociatia Grégory Lemarchal lupta in prezent pentru combaterea acestei maladii, avand in vedere ca anual 200 de copii sunt diagnosticati cu aceasta boala.Speranta de viata este de 24 de ani.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top