duminică, 17 noiembrie 2013

Grand Grimoire – cartea demonicaCunoscuta si sub numele de Red Dragon ( Le Veritable Dragon Rouge), aceasta carte descoperita la mormantul lui Solomon, a fost datata cu aproximatie in jurul anului 1522 AD, unii teoreticieni sustinand ipoteza scrierii sale cu mult mai devreme.

Considerata una dintre cele mai faimoase carti de magie neagra, Grand Grimoire dezvaluie in paginile sale, arta de a controla spiritele celeste, aeriene, terestre si infernul. 


Catalogata un manual de magie, prin invocarea lui Lucifer si incheierea unui pact cu diavolul, aceasta carte este venerata in ritualurile lor de catre practicantii de voodoo.
Mai mult decat atat, cartii ii sunt atribuite forte supranaturale, deoarece nu poate fi arsa, taiata, strapunsa sau rupta, dovedindu-se prin caracteristicile sale, o carte fantastica.


Considerata singura carte ce poate atrage un numar mare de demoni, cartea dezvaluie in paginile sale locatii exacte ale relicvelor biblice, minuni considerate supranaturale de catre muritori, dar si schite personale ale fetelor lui Iuda Iscarioteanul sau Iisus Hristos.


Desi este considerata o carte de magie neagra, prin natura lucrurilor fiind perceputa ca diabolica, se naste o anumita contradictie, avand in vedere ca doar cei care invoca raul sub pretextul de excelenta, pot declansa haosul cu buna stiinta.

Adanc ferecata in arhivele secrete ale Vaticanului, manuscrisul incita la controverse, unii teoreticieni sustinand ca Grimoire contine numele secret a lui Dumnezeu, care atunci cand va fi rostit, va anihila Universul.


Un lucru este sigur : cartea este reala, Biserica Romano-Catolica asumandu-si proprietatea asupra sa, fiind ferita de ochii curiosilor.

Grand Grimoire, dezvaluie secrete obscure, influente stelare, constelatii ale planetelor si metode de evocare a tuturor ierarhiilor de spirite, rugaciuni si incantatii, putand fi folosita ca o arma sau dimpotriva, ca mijloc de trezire a spiritualitatii. Alegerea…ne apartine.Cărţile sunt moştenirile pe care marile spirite le lasă omenirii… (Joseph Addison)
5 comentarii:

 1. Foarte interesant articol, ca de altfel majoritatea.
  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu iti multumesc si sper ca si articolele viitoare sa fie apreciate sau...nu...:))

  RăspundețiȘtergere
 3. Gusturile nu se discuta si in general tot ce e complicat si ne depaseste, nu este apreciat. Aici am descoperit multe articole pe care multi altii le-ar considera defaimatoare, blastfemie sau mai stiu eu ce.
  E greu sa vezi mai departe de lungul nasului sau de ce nu, sa nu fii atat de credul in tot ce ti s-a turnat pe gat sute de ani incat sa fi convins ca orice altceva e ...CAN-CAN .
  Si din parte mea, felicitari.

  RăspundețiȘtergere
 4. De unde sunt aceste informatii? Cine stie daca aceasta carte exista cu adevarat si cine a descifrat ce contine? Mai multe detalii ar fi fost binevenite. Un articol foarte asemanator am citit si pe alte site-uri. mi-as dori sa nu gasesc fix aceleasi informatii pe toate site-urile. Vreau noutati legate de acest subiect.
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. intradevar exista putine informatii legate de aceasta carte...majoritatea cunoscute celor interesati...accept provocarea si voi incerca sa gasesc noutati, daca ele exista...multumesc pentru comentariu :)

   Ștergere

Back to Top