duminică, 27 octombrie 2013

Secrete intunecate - Bohemian Grove



Oricine poate fi presedinte al Statelor Unite, dar foarte putini pot avea vreodata orice speranta de a deveni presedinte al Clubului Boemia ( Richard Nixon, 1972)

Infiintat in anul 1872, Bohemian Grove este un club masculin exclusivist privat cu caracter secret, a caror ritualuri se desfasoara pe o proprietate privata in tinutul Sonoma (nordul Californiei). 

 
Deviza clubului, inscriptionata pe porti, apartine lui  Shakespeare: weaving spiders come not here - paianjenii sa nu intre aici…
Intrunirile clubului se desfasoara anual, in luna iulie, data la care peste 2500 de barbati apartinand elitei mondiale, isi fac simtita prezenta, dedicandu-se timp de 16 zile unor ritualuri oculte si bizare. 



In tot acest timp, proprietatea este pazita cu strasnicie, pentru ca nici o privire indiscreta sa nu dezvaluie secretul portilor inchise. Dispunand de forte de securitate private, garzi inarmate si elicoptere, proprietatea devine in zilele intrunirii, o adevarata fortareata. Cu toate acestea insa, jurnalistul Alex Jones si Mike Hanson, reusesc in data de 15 iulie 2000, sa patrunda pe teritoriul clubului, purtand asupra lor, doua camere de filmat ascunse.
Incursiunea celor doi reporteri nu este lipsita de peripetii, astfel ca, strabatand padurea, santurile cu apa, mocirla si cateva puncte de control, Jones si Hanson reusesc sa ia una dintre masinile care transporta membrii clubului si sa treaca de un ultim punct de control, sub privirile suspicioase ale garzilor inarmate.

In timp ce intram in Grove, am trecut destul de aproape pe langa bufniţa de piatra, inalta de 13 metri care se afla pe malul nordic al unui mic lac. Am fost foarte aproape, la vreo sapte metri, de altarul negru asezat la baza statuii în forma de bufnita. Deja aveam o dovadă ca zvonul este adevărat: exista o statuie uriasa de piatra, in formă de bufnita; exista un altar – relatau ulterior cei doi reporteri.

Conform vechilor traditii, bufnita este reprezentarea divinitatii babiloniene Moloch – teribilului zeu al focului, adept al trecerii prin foc pentru purificare.
 
Printre membrii clubului se numara cei mai bogati si influenti oameni din lume, oameni de afaceri, politicieni, majoritatea presedintilor americani, vicepresedinti si secretari de stat, directori de corporatii si multinationale.



In timpul ritualurilor, cei prezenti sunt imbracati in robe negre si rosii, asemanatoare cu cele ale Ku Klux Klan-ului, timp in care se rostesc incantatii pagane, se folosesc cruci în flăcări și este arsă o efigie reprezentând Zeita Grijilor - Cremation of Care.

In drumul nostru, am vazut sute de barbati cantând un fel de litanii sub copacii uriasi. Era ceva asemanator unui roman fantastic. Ma aşteptam in orice moment, sa vad aparand un dragon. Erau cranii uriase, agatate sub reflectoare, bufnite cu ochii luminati si alte simboluri satanice, macabre, pe care acum le puteam vedea datorita reflectoarelor foarte mari.
Din padure au aparut pe neasteptate treizeci de preoti imbracati in robe negre, cu fete de morti, si un bărbat…tragand de o cusca in care se afla un corp legat pe care l-a pus intr-o barcă…
Apoi doi preoti imbracati in negru au spalat trupul ce urma sa fie sacrificat, dupa care l-au dus in fata bufnitei. Ritualul era insotit de o zguduitoare inregistrare audio. Cu urlete disperate, corpul cerea îndurare pentru viata sa. Preotii au refuzat si l-au dus în fata altarului. Minunata bufnita le-a spus sa ardă trupul…
Dintr-o data, toate acele cruci pe care le vazuseram de-a lungul malului, in timpul zilei, au izbucnit în flacari… (Alex Jones si Mike Hanson)

In autobiografia sa, Men In Powers, fostul cancelar german Helmut Schmidt, vorbeste despre Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul Bilderberg, afirmand ca o mare parte a deciziilor sunt luate la Bohemian Grove.


Intalnirile clubului Bohemian sunt planificate cu minim cinci ani in avans, dispunand de resurse  nelimitate din punct de vedere financiar si tehnic.

Purtatorul de cuvant al Bohemian Grove sustine ca in cadrul acestor ritualuri se celebreaza natura, afirmand ca desi comentariile lui Jones sunt inexacte , documentarul Dark Secrets: Inside the Bohemian Grove, este real.

Un comentariu:

  1. E adevărat că mahării lumii- preşedinţi, bancheri, bogătaşi de tot felul, se aleargă goi puşcă prin pădure în puluile goale şi şi-o "trag" unii altora ?

    RăspundețiȘtergere

Back to Top