duminică, 19 ianuarie 2014

Proiectul Blue Beam




Structurat in etape bine definite, Proiectul Blue Beam (Raza Albastra), reprezinta o teorie a conspitatiei propusa de Serge Monast, teorie care sustine ca puternice organizatii mondiale vor induce in eroare cu buna stiinta omenirea, pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale.

In cartea sa, Proiectul Blue Beam (NASA), Serge Monast acuza NASA si Natiunile Unite ca incearca sa implementeze la scara mondiala religia New Age si sa creeze printr-un gigantic spectacol de lumini si simulari tehnologice 3D, a doua venire a lui Iisus.

In 1996, Serge Monast si jurnalistul implicat in aceste acuzatii, isi vor gasi sfarsitul in urma unui atac de cord, adeptii lor, sustinand ideea asasinatului.


Prin folosirea unei tehnologii sofisticate, se va crea iluzia optica a unei invazii extraterestre, motiv suficient pentru instaurarea unui guvern mondial care sa detina intreaga putere, inclusiv cea militara.

Despre posibilitatea simularii unei invazii extraterestre, vorbeste in mass-media si renumitul fizician Dr. Michio Kaku, motiv suficient pentru declansarea unui semnal de alarma.

Suntem martorii unui spectacol grandios, de la producerea unor false cutremure, (vezi http://religionact.blogspot.be/2013/11/proiectul-haarp.html  articol pe acest blog) falsificarea artefactelor - ce incearca sa demonstreze oamenilor, eroarea doctrinelor religioase traditionale - pana la crearea unor iluzii care sa suprime toate reperele si sa indrepte orientarea tuturor, spre o noua si singura religie, care va reconcilia, ajuta si va absorbi toate curentele intr-o religie unitara.

Crearea unor mari dezordini sociale, generarea unor puternice conflicte intre adeptii diverselor dogme religioase, destabilizarea psihica a populatiilor, manipularea senzatiilor auditive si vizuale, impreuna cu proiectiile tridimensionale bazate pe laser, invazia iminenta a extraterestrilor, proiectarea unor unde radio de frecventa joasa,  sunt caile prin care aflati in colaps, omanirea va imbratisa cu piosenie Noua Ordine Mondiala.

 
Considerat ca fiind continuarea Experimentului Philadelphia şi Montauk ( vezi http://religionact.blogspot.be/2012/09/experimentul-philadelphia.html articol pe acest blog) Proiectul Blue Beam starneste numeroase controverse avand in vedere ca implicatiile sunt cutremurator de reale.
Dr. Michael Persinger afirma : Sa presupunem ca generam un camp ce produce frica intr-o masa mare de oameni si prin intermediul televiziunii (sau poate printr-o imagine holografica pe cer) atunci spui: motivul pentru care ne e frica este acest grup specific…si acum incepi sa manipulezi populatia in directia pe care o doresti.

As adauga si declaratia din 2008 a  parintelui iezuit Jose Funes, director al Observatorului din Vatican : extraterestrii sunt fratii nostrii. Probabil ca da, dar dintr-o alta perspectiva…ei sunt deja aici…noi.

Tehnologia numita EDOM (dizolvarea electronica a memoriei), este folosita in cazul agentilor din serviciile secrete, pentru a elimina informatiile dobandite, evitand riscul de a fi facute publice. 


Alte surse sustin faptul ca cipurile descoperite la cei rapiti, sunt de origine cat se poate de terestra, cipuri create de ingineri de la Motorola, General Electric,IBM si Boston Medical Center, actiune dezvoltata in cadrul programului de control mental Proiectul Monarch.
Executata prin manipulari diabolice sau printr-o dramatica lovitura de stat, adeptii teoriei conspiratiei sustin ca Noua Ordine Mondiala, reprezinta un program de supraveghere in masa, ce utilizeaza coduri numerice personale pentru persoane, coduri de bare pentru produse, codul universal de marcare al marfurilor, identificarea prin frecventa radio prin implanturi si microcipuri, libertatile individuale fiind doar o figura de stil.

Alaturi de tehnicile menite sa zadarniceasca controlul individului, de la operatiuni de parapshiologie pana la controlul populatiei prin infometare si substante introduse in alimente, marea batalie se da…pentru tine.

Anuntata de numeroase personalitati politice si publice, Noua Ordina Mondiala a fost ceruta in 2009,  inclusiv de papa Benedict al XVI-lea, pentru binele comun, Vaticanul anuntand in 2011 si 2012 ca doreste implemantarea unei Noi Ordini Mondiale gradual, afirmand ca pentru aceasta este necesara si infiinatarea unei Banci Centrale Planetare.
Sa nu uitam ca Banca Di Santo Spirito, infiintata de papa Paul al V-lea in 1605, este cea mai veche din lume, in umbra caruia s-au desfasurat numeroase evenimente istorice ( vezi http://religionact.blogspot.be/2013/02/papalitatea_13.html articol pe acest blog)

Batalia globala pentru restructurarea relatiilor si a zonelor de influenta…continua, la fel ca si intensificarea inregistrarilor vizuale, telefonice sau de alta natura.



DEX ne salveaza… supunere = umil, smerit, cu respect.








5 comentarii:

  1. Foarte interesant articolul.Am auzit vag despre acest proiect.Este vorba de proiectarea pe cer a unei imense holograme care sa dea imaginea unei a doua veniri a Mintuitorului Iisus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat :)...doar ca...grandoarea lumii noastre nu sta in proiectii holografice, servind interese...in mister se afla adevarul...inaltul trebuie sa aibe drept fundament adancul (Lao Tse)

      Ștergere
  2. Nu trebuie sa uitam ca suntem o forta cuputeri divine, daca suntem constienti ca trebuie sa fim uniti in iubire si nu separati in ura.De fapt asta este lupta cea mai dura care se poarta: sa fim cuprinsi de frica, ura, disperare , safim cat mai izolati de interesele noastre meschine. De aceea trebuie sa nu incetam sa CREDEM in ajutorul lui Dumnezeu , care nu ne-a creat pentru distrugere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte adevarat... :)
      multumesc pentru comentariu :)

      Ștergere
    2. Lucrurile acestea se vor intampla atunci cad vor fi randuite de Sus.. La momentul acesta un singur lucru opreste ca aceste lucruri sa se intample..

      Ștergere

Back to Top